Csapatépítés

Szeretné fejleszteni, hatékonyabbá tenni a szervezeti kommunikációt? Esetleg a jól végzett munka után megérdemelt kikapcsolódást biztosítaná a kollégáknak? A közvetlen környezetünkben gyorsan lehet kiépíteni a leküzdendő akadálypályákat, míg az erdő és a szálloda összefonódása észrevétlenül tágítja a határokat, a Gerence- pataktól a 900 méteres Köris-hegy csúcsáig.

A programok szervezésénél törekszünk a legnagyobb mértékben segíteni már a tervezéstől fogva. Itt tartózkodásuk során pedig számíthatnak a rugalmas problémamegoldó támogatásunkra.

Grill kertünk jó lehetőséget biztosít gasztronómiai csapatépítő programjainkhoz. (Csapatépítő főzés vagy egy hangulatos, szabadtéri kemencés sütögetés)

Igényelhető speciális étkezések: vegetáriánus, gluténmentes, laktózmentes. Előzetes jelzés szerint egyedi megállapodással.

OUTDOOR PROGRAM ÍZELÍTŐ

BAKANCSBAN AZ IRODA

A „Survival” tréning túlélési technikákra épülő, aktív-outdoor jellegű csapatépítő foglalkozás, melynek keretein belül a résztvevők nem megszokott módon - szakítva a hagyományos tréningek játéktípusaival - tehetik próbára ügyességüket, leleményességüket.

A feladatok megoldásánál fontos a csapatban történő együttműködés, melynek fejlesztése az egyre nehezedő kihívások révén biztosított. Az első 3 helyezett csapat díjazásban részesül.


EGÉSZ NAPOS AKTÍV PROGRAM

Délelőtti tájékozódási túra a szállodát körülvevő erdőkben kb 2-2,5 óra időtartamban, majd javasolt étkezés kemencés ebéd sportprogrammal– szállodánk grillkertjében szabadtéri falatozás a program alatt folyamatos sportversenyek.

Esti energia levezető csapatépítő játékok a vacsorát követően a szálloda ping-pong termében interaktív beltéri játékok és esti lézerbiatlon verseny szakanimátor vezetéssel.


STRATÉGIAI TÚRA CSAPATJÁTÉK

Tájékozódási, logikai, ügyességi, kombinációs készséget, együttműködési készséget igénylő valamint fizikai feladatok, melyek általános fizikummal rendelkező egyének számára megoldhatóak. A rajt előtt fél órával a csapatok megkapják a térképeket, és a feladatokat tartalmazó teljesítménylapot. A stratégiai játék pontozásra megy, a pontrendszert a rajtban kapják meg a csapatok, aminek ismeretében nagyon sok lehetőség van a vélt legjobb stratégia kialakítására, és az utolsó pillanatig nincs visszajelzése a csapatnak, hogy az adott pontszám a győzelemhez vagy csak a középmezőnybe elég.


TALPIG BETYÁR!

A program elsődleges célja egy a csoport számára könnyed és szórakoztató, ám érdekes időtöltést biztosítsunk a szabadban. A résztvevők csapatonként váltják egymást a tréning programjainak helyszínein, ahol interaktív jellegű bemutatókkal-feladatokkal kerülnek szembe. A program különböző elemekből - íjászat, ügyességi és erőnléti feladatok, melyek során a betyárlét zsákmányszerző, kincskereső és rabló elemeit kell teljesíteni.


KINCSKERESŐ TÚRA

A saját jelzéssel ellátott kincskereső útvonalaink izgalmas élményeket rejtenek. Kipróbálhatják tájékozódó képességüket, állóképességüket, megismerkedhetnek az erdő életével akár éjszaka is. A túra során elcsaljuk vendégeinket a turista jeles utaktól és felfedeztetjük a Bakony kevésbé járt hajlatait, a zöld erdő rejtette szikláit, vadcsapásait. Segítjük a tájékozódás alapjainak megismerését, alkalmazását. Tiszteletre érdemes baráttá tesszük az erdőt és lehetőséget adunk a méltó legyőzésére is.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Megéri nálunk foglalni!
  • Garantáltan legjobb árak
  • Felnőtteknek 1 pohár pezsgő
  • Gyerekeknek házi limonádé
  • Nincs foglalási díj, rejtett költség