• Szállodánk szolgáltatásai
Magyar Angol Olasz Német Svéd Francia Orosz Lengyel Dán Finn Spanyol Román Cseh

Szállodánk szolgáltatásai

Étterem

Éttermünk kínálatában kiemelt szerepet kapnak a vidéki ízek, a bakonyi specialitások. A 90 fő befogadására alkalmas étterem a jó idő beálltával kiegészül egy 40 fős hangulatos terasszal. Vállajuk üzleti ebédek, családi étkezések, gálavacsorák, esküvők lebonyolítását. A jelen kor igényeihez igazodva konyhánk felkészült a különböző speciális étrendet igénylő vendégek kiszolgálására. Legyen az vegetáriánus étkezés, egészségügyi vagy életmódhoz igazodó diéta, esetleg ételallergia.

Éttermi ajánlatunkat kérje kollégáinktól.

Asztalfoglalás:

Telefonon: +36-88/461-125

E-mailben: bakonyhotel@bakonyhotel.hu

Grillkert

Hangulatos környezetben, a több évtizedes fák ölelésében található, a régi idők hangulatát idéző kenyérsütő kemencénk és a platnis csikótűzhely. Ezekben készítjük el a helybéli háziasszonyok és nagymamák receptjeiből válogatott finomságokat.

Kemencés kínálatunkat bográcsos finomságokkal tudjuk bővíteni.

Grillvacsorát, bográcsos vacsorát csoportok részére előzetes egyeztetés szerint szervezünk.

Drinkbár

Drinkbárunkban széles italkínálatból választhatnak. Különlegességeink a helyi bencés monostor ízletes likőrjei és kézműves sörei. Természetesen az elmaradhatatlan, jóízű magyar pálinka és a finom magyar bor mellett. A kávé szerelmeseinek pedig frissen őrölt olasz kávéból készítjük el a legkülönbözőbb reggeli vagy napközbeni frissítőjüket.

Gyermekekre készülve

A Bakony Hotelt választva kisebb és nagyobb gyermekkel érkező vendégeink is nyugodtan készülhetnek a pihenésre, mert szolgáltatásainkkal kényelmessé tesszük az itt tartózkodásukat.

Baba-barát szolgáltatásink: (korlátozott számban)

 - fürdető kád
 - gyermekágy (ágyneművel)
 - bébifon
 - cumisüveg melegítő
 - etetőszék

A pici gyermekek szórakozását külön a számukra berendezett játszószobával garantáljuk. 

 - Ping-pong
 - Társasjátékok
 - Kártyák
 - Sakk
 - Lengő teke
 - Dart’s
 - Csocsó
 - Biliárd
 - Finn szauna
 - Infra kabin
 - Masszázszuhany
 - WiFi
 - Parkoló 

Pónis programok

Ki ne szeretné kényeztetni a gyermekét, unokáját? Felülni velük egy meseszerű fogatra, együtt kalandozni Bakonybélben, közben mesélni és látni a gyermekek csillogó arcát. Ehhez egy üdülés a Bakony Hotelben már elég is, mert a szálloda parkjába beérve a legelésző pónilovak látványa úgy is rabul ejti a gyermekeket, akik azonnal átveszik a programok szervezését.

Vili és Samu a két fogatos póniló pedig már alig várja, hogy Lajos bácsi rájuk tegye a hámot és kocsikázhassanak a gyerek zsivajtól hangos fogattal. Picur a harmadik lovacska pedig kíváncsian várja, ki lesz a következő, aki majd a hátán lovagol. 

Frissítő masszázs

Különféle masszázstechnikákban jártas, nagy tapasztalattal rendelkező masszőzünk a frissítő masszázson túl, életmód és egészségügyi tanácsokkal egészíti ki a vendégeink pihenésének értékes perceit.


Széchenyi 2020