Eplényi Síaréna Bringaaréna és Libegő

A téli sportok szerelmesei a Síaréna 7984 méter hosszú pályarendszerén 16 különböző útvonalon tehetik próbára tudásukat, vagy tanulhatják meg a fortélyait. Eplényben található Magyarország leghosszabb (1927 méter) egyben, megállás nélkül síelhető útvonala. Snowboardos vagy síelő, kezdő vagy profi, mindenki megtalálja a számítását.

Természetesen az esti sízés lehetősége is biztosított, hiszen több mint 4 kilométer kivilágított sípálya várja az esti kalandra vágyókat.

Mivel a tél előbb utóbb véget ér, a hócipőt cseréljük bringára és megint irány Eplény! A Bringaréna életre-szóló élményeket kínál az egész családnak. Felvonó szállítja fel a vendégeket és a kerékpárokat az Ámos-hegy tetejére, ahonnan indulnak a biciklipályák.

A pályák hamisítatlan erdei környezetben helyezkednek el, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Bakonyra. Különböző nehézségű pályák a kezdő és a gyakorlott bringázóknak, családi élménypályák, hegyikerékpáros tanulópálya, cross pályák, downhill pályák.

Aki pedig nem csúszni vagy gurulni szeretne, itt a Libegő! A felvonó a Malom-völgyből indul és kellemes tempóban repíti fel utasait az Ámos-hegyi kilátóhoz. A kilátóból és a felvonóból egyaránt gyönyörű kilátás nyílik a Bakonyra. Tiszta időben még a Balatonig is ellátni. A hegyen és környékén két, egymástól függetlenül is végigjárható jelölt sétaút (Tanösvény) pedig a kirándulni vágyókat várja.

www.siarena.hu

Megéri nálunk foglalni!
  • Garantáltan legjobb árak
  • Felnőtteknek 1 pohár pezsgő
  • Gyerekeknek házi limonádé
  • Nincs foglalási díj, rejtett költség