• Bakony Hotel
  • Bakony Hotel
  • Bakony Hotel
  • Bakony Hotel
  • Bakony Hotel
Magyar Angol Olasz Német Svéd Francia Orosz Lengyel Dán Finn Spanyol Román Cseh

Bakony Hotel

A Bakony Hotel*** klasszikus hegyvidéki szálloda az erdők övezte, történelmi Bakonybélen. A Gerence-patak szegélyezte 4 hektáros parkban hatalmas fenyők és medvehagyma ligetek veszik körül a kétszintes épületet. A kivételesen tiszta levegőjű település tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető, így már az 1900-as években is kedvelt kiránduló és pihenőhely volt. 1997-es értékesítése után egy teljes felújítás révén új életre kelt. Most 49 kényelmes, összkomfortos szobával várja a pihenni vágyókat.

Mert hát ki ne vágyna arra, hogy ébredés után az ablakot kinyitva a madárcsicsergéstől hangos erdő friss illata legyen a nap első élménye? Nálunk a szobáktól szinte karnyújtásnyira, az épületből kilépve máris a Bakony rengetegében találhatjuk magunkat.

Persze van, aki szívesebben kezdi a napot egy kávé mellett a napsütésben álmodozva vagy újságot olvasva. Kávézó teraszunk tökéletes helyszíne az effajta pihenésnek.

Akik pedig a legjobban élvezhetik a szálloda parkjának adottságait, azok kétség kívül a gyerekek. Hiszen minden gyerek álma, hogy szaladjon ahogy csak bír árkon-bokron át, bújócskázzon a fák között és felfedezze a természet alkotta rejtekhelyeket.

A Balaton 45 kilométeres közelsége, a helyi, bakonyi látnivalók, programok,a környező városok (Zirc, Veszprém, Pápa, Győr) a Sobri Jóska Kalandpark,az Eplényi libegő és Sípálya, a Pápai Várkert Fürdő közelsége garantálja az aktív kikapcsolódást és a nyugodt pihenést.


Széchenyi 2020